De eerste naaikriebels …

Posted by ienemiene on maandag Nov 15, 2010 Under Naaikriebels

Tijdens een verlofdag liep ik door de stad en dacht ik bij mezelf ┬á‘zoiets kan ik zelf ook maken!’. Een paar uurtjes later klopte ik bij mama aan met een paar stofjes en een ritsje. Met wat gepruts en geklunkel legde mama me de werking van het naaimachien uit en een paar uurtjes later kwam het eerste stuntelige zakje ter wereld. Sindsdien heb ik de naaikriebels te pakken!

Een paar maanden verder zijn er al heel wat zakjes, linnenzak, kussensloop en broche gepasseerd.

Maar dus vooral zakjes en nog eens zakjes, wel van knoop tot rits en met voering tot ritsbedekkers … verder heb ik me nog niet gewaagd, maar daar komt verandering in! Volgende week eerste naailes, kijk er ontzettend naar uit!

Leave a Reply