De voorbije week…

Posted by ienemiene on zondag Jan 9, 2011 Under Allerlei

De voorbije week was het eventjes stil op mijn blog. De vakantie liep ten einde en het ritme van de vroege shift oppakken was toch moeilijker dan gedacht. Met gevolg slaaptekort en een opkomende keelonsteking. Maar toch passeerden wat kleine creatieve momenten deze week.

Op maandag gingen creamief en ik vol ongeduld naar Ildadee, want onze rok zou afgeraken! Eerst samen nog wat ‘huisnaaiwerk’ doen, want euhm, hoe moest dat nu ook al weer? En met twee weet je duidelijk meer als alleen! Uiteindelijk is de rok niet afgeraakt bij Ildadee, maar heb ik er thuis nog een half uurtje werk aan gehad. En hij is af, eindelijk (ja eh, Flexje šŸ™‚ ), toch een les langer over gedaan dan gedacht! En belangrijker nog, hij past! Ik ben nog steeds verbaasd over hoe geweldig die rits erin zit. Een beginnerseuforietje mag af en toe eh, zo een ingenieus systeem! Alleen kruipt hij omhoog als ik hem met kousen aandoe, dus ik ga er nog een voering innaaien. Maar ik ben nog maar tot het kopen van de stof gekomen, ook al iets..Op woensdag heb ik mijn nicht haar allereerste naailes gegeven. Ze was met nieuwjaar jaloers op het granenkussentje waar het andere nichtje mee gaan lopen was. En in de plaats van een nieuw granenkussentje cadeau te doen, kreeg ze een naailes! En ze ging super fier met haar eerste granenkussentje naar huis. Het smaakte naar meer, dus volgende week de volgende les!

Op vrijdag wilde ik een A5 ringmap maken met zelfgemaakt blaadjes in om af en toe wat stil te staan bij de dag, leuke foto’s of herinneringen bij te houden. Maar de zoektocht naar een leuke ringmap in A5 formaat was niet zo evident. Dus kocht ik een saaie rode ringmap en trok naar Hexagoon voor een leuk papiertje en plaklint, naar de brico voor lijmspray en in een knip toverde ik een lelijke ringmap in een mooie! Ontzettend gemakkelijk, geen geprul en mooi resultaat. Dus binnenkort worden hier een paar schoenendozen ook onder handen genomen!Gisteren heb ik eindelijk de flowkalender in elkaar gestoken. Ik ontdekte in december voor het eerst het magazine en ik ben er gek op. Fijn tijdschrift voor iemand die van afwisselende creatieve artikels, mooie prentjes, kleine cadeautjes en nieuwe ideetjes houdt. Deze maand zat er een kalender bij die je nog zelf wel moest scheuren en in elkaar moest steken. Elke dag staat er een nieuwe spreuk, idee of gedachte op. Vandaag staat erop “Als ik mezelf voorbije loop, lach ik wel even vriendelijk”. Ik ben er nog niet uit welke boodschap ik er juist uit moet halen, jullie?En als ik al even mag piepen naar morgen: duimen jullie mee dat de fotografie cursus nog niet volzet is en dat ik ingeschreven geraak?

Leave a Reply