Fantastisch 2011!

Posted by ienemiene on vrijdag Dec 31, 2010 Under Allerlei

Vandaag alweer de laatste dag van 2010, het lijkt alsof het voorbije jaar maar juist gestart is en 2011 staat al voor de deur.
Het voorbije jaar was echt een geweldig jaar! Een jaar waarin ik heb genoten van kleine alledaagse dingen, maar waarin ik ook nieuwe uitdagingen ben aangegaan. Fantastisch!

Iets waar ik ontzettend veel heb aan gehad, dat regelmatig door mijn hoofd is geflitst en dat me heeft leren relativeren is het volgende zinnetje uit het liedje Everybody’s free van Baz Luhrmann:
‘Don’t worry about the future; or worry, but know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubblegum.’
Piekeren om te piekeren heeft geen zin. Dus elke keer als ik me zorgen om iets maak, vraag ik me af of ik het ga oplossen door te piekeren en nog verder te piekeren. En vaak is het antwoord ‘neen’ en word je er maar triestig van. Soms makkelijker gezegd als gedaan, maar het helpt me wel.

Het liedje bevat nog meer wijsheden, dus maak even tijd om het rustig te beluisteren.

Ik wens jullie allemaal een fantastisch 2011 vol vriendschap, liefde, goede gezondheid en bewondering voor kleine dingen.
Maak van elke dag in 2011 een dag om nooit te vergeten!

Leave a Reply