Het beruchte piramidetasje

Posted by ienemiene on woensdag Jan 19, 2011 Under Naaikriebels

Vorige week dinsdag werden er vlijtig piramidetasjes genaaid in het Leuvens stiksel. Jammer genoeg kon ik er niet bij en zal ik de volgende leuvense piramide sessie ook moeten missen. Maar zo een piramidezakje moest en zou ik toch ook proberen, ging het dan niet in de gezellige sfeer van het Stiksel, dan maar op m’n eentje thuis. Maar na de vele rampverhalen die ik onder andere hier las, zakte de moed toch wat in mijn schoenen. Na het succesverhaal van gisteren, kon ik vandaag wat wel naaifrustraties aan, dus met volle moed begon ik eraan! Met zeer veel concentratie, elke zin twee keer te lezen en goed te kijken naar de prentjes en natuurlijk door de duidelijke tutorial van eloleo ben ik er geraakt! En helemaal zonder naden te moeten losmaken, in mijn vinger te naaien en volledig zonder frustaties. Et voila, zie hier het resultaat:

Leave a Reply