Het eerste ‘groter’ tasje

Posted by ienemiene on zaterdag Nov 20, 2010 Under Naaikriebels

Ienemiene werkt in shiften en dat heeft de toch wat ongezonde gewoonte met zich meegebracht dat ik in de auto ontbijt/middageet.
Dus elke dag neem ik boterhammen en blikje/flesje drank mee in de auto. Daarbij dan nog wat tussendoortjes voor op het werk.
Elke dag is het toch een kleine uitdaging om al deze spullen met twee handen en af en toe deel arm samen met de rest van mijn spullen heelhuids in de auto te krijgen. Mijn handtas is immers te klein om al deze zaken in te krijgen en ik ben te lui om twee keer te lopen.

Tot vandaag, want ik heb de oplossing genaaid! :). Gisterenavond ontdekte ik deze kringloopzakjes op de blog van oleleo. Na wat getwijfel of ik dit direct met een van mijn mooie stofjes ging doen, besloot ik om een klein versie te maken zodat als het op een fiasco uitdraaide, ik dan toch niet veel stof kwijt verspeeld had. Dus met goedkope ikea-stof ging ik aan de slag en persoonlijk vind ik dat het eindresultaat er mag zijn. Dus ben ik volledig ingewerkt om een grotere versie te maken.

Leave a Reply