Het is er misschien het weer niet voor..

Posted by ienemiene on woensdag Sep 28, 2011 Under Naaikriebels

Het is er misschien het weer niet voor, maar na het zien van deze mooie dekentjes kon ik niet meer wachten om er ook zo eentje in elkaar te toveren. Als eerste stap zocht ik een handleiding, ik tipte ‘dekentje paspel’ in in google en kwam op deze fantastische tutorial terecht. Een uurtje later had ik een super warm en aaibaar dekentje volledig in de romantische sfeer. Laat de koude avonden maar komen, ik ben er volledig klaar voor! De eerste keer werken met paspel heb ik zo ook achter de rug! Enkel moet ik vrijdag eens aan Ildadee vragen hoe ik nog dichter bij de paspel kan stikken.En ik kan het niet laten om toch al mijn eerste en onafgewerkte Van Katoen babykleedje te laten zien. Ik ben er zo fier op :).
Alleen staan de knoopjes er aan de voorkant nog niet op en ook de knoopsgaten vormen momenteel nog het probleem. Mijn 29 jaar oude naaimachine zal zich vrijdag bij Ildadee toch moeten bewijzen om het kleedje in de laatste fase niet te verpesten met mislukte knoopsgaten. Maar met Ildadee in de buurt moet het normaal wel lukken. Spannend! U krijgt het sowieso te zien volgende week, al dan niet mooier dan dat het kleedje nu is…

Leave a Reply