Het is hier wat stilletjes de laatste tijd…

Posted by ienemiene on zaterdag mei 21, 2011 Under Fotografie

Het is hier wat stilletjes de laatste tijd… Inderdaad dat is waar en vooral jammer, maar ik moet soms kiezen tussen mijn verschillende hobby’s, vaak wou ik dat een dag meer uren telde. Niet dus…
Dus keuzes maken is de oplossing en zo kwam de voorbije weken fotografie wat voor te liggen op het naaien. Gelukkig zijn al mijn hobby’s leuk en is op dat vlak keuzes maken niet zo erg :)


Het semester van fotografie zit er bijna op, dus dat betekent dat het examen eraan komt… Volgende week moet ik drie foto’s per thema afgeven op A4 formaat en vooral de selectie was moeilijk… Sorry voor het ietswat vreemd ordenen van de foto’s, maar het programma wilt niet echt meewerken…

Ritme:
Mens:


Diepte:
Licht:Landschap:
Vrij werk, is het station van Leuven geworden:
Hop naar het volgende semester in september, maar in tussentijd krijgt het naaien weer wat voorsprong. Dat belooft :)

6 Responses to “Het is hier wat stilletjes de laatste tijd…”

 1. pippeloentje Says:

  mooi mooi mooi

 2. Peachy Says:

  Spannend, examenstress?

 3. ienemiene Says:

  @ Peachy: Nee hoor, geen examenstress… ik ga ervan uit dat ik er wel door zal zijn :) Dinsdag 7 juni valt het stiksel eindelijk weer eens als ik met de vroege sta en ben ik weer van de partij! Ik heb er al zin in :)

 4. de stikdoos Says:

  wauw wat een foto’s mooi!

 5. Ienemiene Says:

  Dankjewel! De prof deelde je mening en zo sloot ik mijn eerste fotografie module af met 80 procent :) !
  En met een nieuw fototoestel in de hand ben ik klaar voor de tweede module in september!

 6. ienemiene » Blog Archive » Te koop: Fototoestel Canon Powershot SX30 IS Says:

  [...] dat ik was toen ik eind december mijn Canon Powershot kocht. Ineens ook de start van mijn fotografielessen waar ik zo van geniet. Volgend jaar staat digi2 op het programma en is het tijd voor een ‘echt’ [...]

Leave a Reply