Le chien vert

Posted by ienemiene on zondag Jan 16, 2011 Under Naaikriebels

Vrijdag is het weer zover, een nieuwe les bij Ildadee! De rok is afgewerkt (jaja, vandaag is ook de voering erin geraakt) en als volgende projectie kozen creamief en ik een kleedje uit tricot.

Maar daarvoor heb je dus een stofje nodig. Ik trok naar Leuven op zoek naar tricotstofje, maar bij Pauli vond ik niet echt iets naar mijn goesting. Een ideaal excuus gevonden om eindelijk eens naar ‘le chien vert’ in Brussel te gaan. Aangestoken door vele enthousiastelingen op verschillende blogs, vertrokken mama en ik zaterdagmorgen met grote verwachtingen naar het stoffenparadijs. En amai, de verwachtingen zijn zeker ingelost, zalen en verdiepingen met stofjes en nog eens stofjes… En dan komt het moeilijkste: kiezen! Geen gemakkelijke opdracht, zeker niet in de solden. De prijs viel zeer goed mee, dus heb ik me toch een beetje laten gaan, met het gedacht ‘je rijdt niet elke dag naar Brussel’ :). Voor 32 euro heb ik toch in totaal 9 meter stof, dus een geslaagde trip!

Ik heb twee tricotstofjes gekozen voor het kleedje. Dus nu sta ik nog steeds voor het dilemma, welk van de twee eerst? Ik heb nog tijd tot vrijdag… Het was 2 meter kopen en de derde gratis, dus toekomen ga ik zeker en vast!En dan heb ik nog twee katoentjes gekocht. Het kindermotiefje was een restje van een meter en heeft momenteel nog geen bestemming, maar dat komt nog wel. Het rechtste was 1 meter kopen en 1 gratis, ik was er meteen verliefd op en zal omgetoverd worden in een zomerrokje.Zeer tevreden met de buit keerden we terug naar huis. En als kers op de taart kregen we aan de kassa nog twee rode rozen mee als geschenk, ne mens zou voor minder snel terugkeren naar dit paradijs!

Leave a Reply