Oefening baart kunst..

Posted by ienemiene on zaterdag Dec 25, 2010 Under Naaikriebels

Oefening baart kunst, zeggen ze en dat klopt als een bus. Met toekomstige cadeau-ideetjes in mijn hoofd, probeerde ik vandaag twee nieuwe dingen uit, om eruit te leren voor de echte cadeautjes binnenkort.

Als eerste een knuffel in de vorm van een konijn. Granenkussentjes lukten al, maar zo’n knuffelvulling is toch weer iets anders, het verdeelt zich niet zo mooi als graantjes :). Dus dat weten we nu ook, net zoals dat de vorm van het konijntje toch nog wat beter mag, maar ik herken er toch al een konijn in. Dat is een begin.

  

Als tweede maakte ik het luierzakje van Mme zsazsa. Op zich wel goed gelukt, alleen de hoekjes zijn niet honderd procent naar mijn goesting. Maar zeker bruikbaar šŸ™‚

  

Nog een fijne (late) kerst voor iedereen!

Leave a Reply