Paars met bolletjes!

Posted by ienemiene on zondag Sep 18, 2011 Under Naaikriebels

De voorbije weken was het hier wederom wat stilletjes. De weinige vrije tijd ging naar het bijwerken van fotoboeken van het voorbije jaar. En telkens weer verschiet ik ervan hoeveel tijd hierin kruipt. Maar daarna loont het zo de moeite :). Vriendje zorgde voor een geweldig fotoboek van onze citytrip naar Istanbul, ondertussen werkte ik aan het fotoboek van Milaan en als laatste rolde de fotoboek van Tenerife in de bus. En op die laatste ben ik zo fier, dat iedereen die hier binnenkomt het boek onder zijn of haar neus geduwd krijgt. En vermits ik dat via mijn blog niet kan, krijgen jullie toch de voorkant te zien :). Maar we zijn er nog niet, de foto’s van Ijsland zitten ook nog vol ongeduld te wachten..Maar fotoboeken hebben natuurlijk niets met paars en bolletjes te maken. Maar wel het nieuwe stofje dat ik vorige week bij Pauli vond! Eigenlijk was ik op zoek naar witte stof met roze bolletjes voor een geboortegeschenk, maar raar maar waar was dit niet te vinden bij Pauli. Iets anders met bolletjes dus, en toen viel mijn oog op het paarse stofje. Wat ik dan uiteindelijk weer niet zal gebruiken voor het babycadeautje, daar is ondertussen al een ander bolletjesstofje voor gevonden in de voorraad thuis.
Maar… ik was zo verliefd op het stofje, dat het onmiddellijk een andere bestemming kreeg en zelfs meerdere!

Vrijdag ging ik voor het eerst terug naar Ildadee na de vakantie en wat is er beter voor een eerste naailes dan de eerste stappen van het Van Katoen babykleedje! En jawel, daar ging de bolletjestof naartoe! Ver geraakte ik nog niet, de voorkant is af, of toch met uitzondering van de knoopjes. Maar ik vind het al super! Wanneer het af is, volgen er gegarandeerd mooie foto’s! En amai, chapeau voor ‘leven met liv’ die de patronen in elkaar stak, fantastisch gedaan!Maar ik had nog van deze mooi stof… Vorig weekend vertelde Creamief me dat ze een leuke tutorial gevonden had op de site van Crea Kir, namelijk voor een lint om rond het lint van je fototoestel te doen. En voila, een weekje later is mijn fototoestel gepimpt met een paars met bolletjes stofje.Maar… dan had ik nog niet genoeg van het stofje. Dus volgende er nog een nieuw hoesje voor mijn ipad. Dankje voor de leuke en gemakkelijk tutorial, Peachy!En mijn metertje stof is nog niet op, dus wie weet wat volgt er nog. Misschien een nieuw gsm-hoesje? Wordt vervolgd!

Leave a Reply