Secret valentine

Posted by ienemiene on zaterdag feb 19, 2011 Under Naaikriebels

Vorige maandag was het eindelijk zover, secret valentine in het Stiksel. Iedereen die meedeed maakte voor haar uitverkorene een zelfgemaakt cadeautje van vijf euro. Bij het binnenkomen kreeg je cadeautje een plaatsje op een tafel in een apart zaaltje. En al snel werd het een tafel vol prachtige cadeautjes. Maar we moesten nog tot 21u wachten op cadeautjestijd. Bij elk pakje lag een kaartje met drie eigenschappen van de persoon voor wie het cadeautje bedoeld was. Het pakje waarbij de eigenschappen ‘sportief – koor – Alvin’ stonden was ongetwijfeld voor mij :) . En wat voor een cadeau (het is te geweldig om een ‘tje te zijn)! Een super mooie tas waar ik trots mee ga rondlopen :) . Bovendien kreeg ik er nog een magneet van Tiny bij een briefje. Dit alles werd gemaakt door Very Vixi! Dankjewel Vicky, ik vind het super!

Ik maakte voor Pernel een cadeautje. Jammer genoeg was ze er maandag niet en wist ik niet direct of het in de smaak viel. Maar de volgende ochtend kreeg ik al volgende berichtje van haar: Een dikke merci voor het secret valentine-kado. Het valt zeker in de smaak! Ik was al even aan ‘t denken dat ik dringend een tarwekussentje of kersenpitkussentje moest kopen en kijk wat ik nu gekregen heb! ‘t is alsof je mijn gedachten hebt kunnen lezen :)
Missie geslaagd dus! En dikke dankjewel Kir en Verbeelding voor het geweldige initiatief! Geniet mee en kijk snel op de blog van het stiksel!

En dan deed ik mezelf ook nog eens (ja, inderdaad nog eens :) ) wat stofjes cadeau. Ik was precies in een paddenstoelen-bui :) .


7 Responses to “Secret valentine”

 1. pippeloentje Says:

  Hele mooi tas heb je gekregen!
  Heel mooie stofjes ook. Waar komen die vandaan? Van Hexagoon?

 2. ienemiene Says:

  Echt mooie tas eh :) !
  Stofjes heb ik online gekocht bij vermiljoen en rood met witte stippen.

 3. CreaMIEf Says:

  Super-leuke tas dat je gekregen hebt en de magneet is ook heel leuk!
  Je nieuwe stofjes zijn heel mooi! heb je er al projecten voor?? Ik moest trouwens zeggen van mama dat je foto’s van ritme heel erg goed zijn, goed bezig!;)

 4. Ienemiene Says:

  Een paar zullen een handtas worden.. Of een slaapzakje. Maar ik heb niet heel veel, van alles max een halve meter. Maar wel genoeg voor wat ildadee projecties na het kleedje.
  Ga je maandag gaan?

  Dankjewel, mama van creamief, voor het compliment over de ritme foto’s :)

 5. CreaMIEf Says:

  ik ga maandag niet gaan.. Weekdag is sowieso wat moeilijk als het dan zo laat wordt (dan hebben de kleuters dag nadien niets aan mij). Heb ook al plannen in de vroege avond dus..Is je kleedje al klaar???:):):)

 6. Ienemiene Says:

  Neenee kleedje zit nog in de zak. Ik denk dat ik gewoon ga wachten tot de volgende les. Is leuker dat we dat dan samen kunnen afwerken, niet?

 7. Flexje Says:

  En ik heb Ildadee een patroontje doorgestuurd… ;) Veel plezier ermee! ;)

Leave a Reply