Te koop: Fototoestel Canon Powershot SX30 IS

Posted by ienemiene on woensdag Aug 17, 2011 Under Allerlei

Fier dat ik was toen ik eind december mijn Canon Powershot kocht. Ineens ook de start van mijn fotografielessen waar ik zo van geniet. Volgend jaar staat digi2 op het programma en is het tijd voor een ‘echt’ fototoestel, dus schafte ik mij een reflex camera aan. Ik was super content van mijn powershot, alleen wilde ik ook graag lenzen verwisselen en dat kon hij niet. Een beetje met pijn in het hart zet ik hem te koop, in de hoop dat iemand er net evenveel plezier mee zal beleven als ik heb gehad.

Via deze link kan je al de specificaties vinden. Vooral de 35x optische zoom maakt hem super, nog nooit heb je zo hard kunnen inzoomen ☺. Het is een hybridetoestel, dus een model fototoestel tussen een compact camera en een reflex tussenin. Je kan er dus zowel mee foto’s trekken in automatisch als in manuele stand.

Het fototoestel is nog maar 8 maanden oud, steeds met zorg behandeld (zo heeft er steeds een filter op de lens gezeten) en ziet hij er als nieuw uit.
Ook de extra batterij die ik kocht en een zakje waar alles mooi inpast wordt mee verkocht.
Alles nog met faktuur (en dus bijhorende garantie), originele doos met alle handleidingen, kabeltjes en cd’tjes erbij in.En dit alles voor 300 euro! Heb je interesse, ken je iemand die een fototoestel zoekt of zit je met nog wat vragen? Laat een berichtje achter op mijn blog of contacteer me op een andere manier ☺

Leave a Reply