Wat een geweldige dag!

Posted by ienemiene on donderdag Dec 30, 2010 Under Allerlei

Gisteren had ienemiene een geweldig fijne dag! De dag begon vrij gewoontjes met twee uurtjes werken en toen ik erna de auto ging afhalen in de garage kreeg ik even een klap bij het zien van het bedrag op de rekening. Maar ok, wat erna kwam heeft een dubbel en dik goedgemaakt :)!

In de namiddag mocht ienemiene haar bestelde fototoestel gaan afhalen. Zo blij dat ik was! Ik kon er alleen nog niet veel mee doen, want natuurlijk moet die batterij eerst opgeladen worden. Is ondertussen gebeurd, dus vandaag kan ik beginnen prullen :). S’avonds zei een vriendin dat ze van plan is om vanaf midden januari te starten met een cursus fotografie. Dit stond al heel lang op mijn verlanglijstje, dus ik doe mee! Dus verwacht jullie over enkele maanden al maar aan fotografie blogjes (als alles goed gaat tenminste) :). Ik kijk er echt al naar uit!

En dan s’avonds was het fantastisch! Nog iets wat al jaren op mijn verlanglijstje stond, was Cirque du soleil. En gisteren was het zo ver! Met een aantal vriendinnen trok ienemiene richting lotto arena voor de Saltimbanco show. Ik had er al veel geweldige dingen van gehoord, maar de show overtrof echt al mijn verwachtingen. Amai, echt waar! Die artiesten brengen hun show alsof het een fluitje van een cent is, terwijl ik van op mijn stoel al hoogtevrees krijg en mij afvraag waar mijn buikspieren zitten. Alles was zo mooi ingekleed en op elkaar afgestemd, ik heb me verwonderd als een klein kind. Dus… ik ben fan!

Wat is vakantie toch een zalig iets!

Leave a Reply