Zou ik ze wel opeten?

Posted by ienemiene on zondag Jun 19, 2011 Under Allerlei

Meer dan een jaar geleden gaven we aan een vriendin een workshop cupcakes maken cadeau… Vrijdag kwam het er eindelijk van! Ziezozoet kwam aan huis!

Een eerste poging ondernamen we enkele weken geleden al met een Cupcakes pakket van de libelle. Het was even zoeken, want veel inspiratie hadden we niet en ook maar beperkte kleuren van wit en roze… Oordeel zelf, ze kunnen ermee door en lekker waren ze ook wel, maar we kunnen beter (met de juiste middelen)!En dan vrijdag het echte werk! Alles wat we nodig hadden bracht ziezozoet mee, zelfs al gebakken cakejes! Dus een hele avond mochten we ons bezighouden met het versieren.
Eerst werden er een aantal stap voor stap uitgelegd zodat we wat technieken leerden en goed konden volgen.
Erna mochten we er nog drie versieren met eigen inspiratie.
Het lieveheersbeestje raakte aan de top voor schattigheid bij de meesten, al moest het vogeltje op de tak niet veel onderdoen…

En.. ik ben er fier op! Al zeg ik het zelf 🙂
Ik zou direct naar de winkel lopen en mezelf ook wat gerief kopen, maar ik ga me nog even inhouden 🙂

En… ze waren niet enkel mooi, ze waren ook super lekker, goedgekeurd door gezinnetje en de oma :).
Al zijn ze soms te mooi om op te eten, ze slecht laten worden is ook geen optie voor mij 🙂

Leave a Reply